TEL: 09125000898

افزودنی های تسمه نوار نقاله برای مقاومت بیشتر

بقای لیستریا مونوسیتوژنز بر روی یک ماده تسمه نقاله با یا بدون مواد افزودنی ضد میکروبی ، در غیاب یا حضور بقایای مواد غذایی از گوشت ، ماهی و سبزیجات و در دمای 10 ، 25 و 37 درجه سانتیگراد بررسی شد. پاتوژن در هر دو ماده تسمه نقاله در 10 درجه سانتیگراد و در 25 درجه سانتیگراد بهتر از دمای 37 درجه زنده ماند. کاهش تعداد عوامل بیماری زا در ماده تسمه نوار نقاله با مواد افزودنی ضد میکروبی در 6 ساعت اول در دمای 10 درجه سانتیگراد 0.6 واحد ورود به سیستم بود که به طور قابل توجهی بالاتر از کاهش 0.2 واحد ورود ماده تسمه نوار نقاله بدون مواد افزودنی بود (P کوچکتر از0.05). کاهش در حضور باقیمانده مواد غذایی به طور قابل توجهی کمتر بود (P کوچکتر0.05). در دمای 37 درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی 20 درصد ، در 6 ساعت اول کاهش زیادی در تعداد عوامل بیماری زا در هر دو ماده تسمه نقاله مشاهده شد. تحت این شرایط ، هیچ اثر آشکاری از مواد ضد میکروبی وجود ندارد. با این حال ، در دمای 25 درجه سانتیگراد و 10 درجه سانتی گراد و رطوبت بالا (60-75 r ساعت) ، کاهش سریع تعداد باکتری ها در مواد تسمه نوار نقاله با مواد ضد میکروبی مشاهده شد. ظاهراً کاهش تعداد L. monocytogenes روی ماده تسمه نوار نقاله با مواد افزودنی ضد میکروبی بیشتر از ماده تسمه نوار نقاله بدون مواد افزودنی فقط هنگام مرطوب شدن سطوح بود. علاوه بر این ، وجود بقایای مواد غذایی اثر ضد میکروبی را خنثی می کند. نتایج نشان می دهد که مواد افزودنی ضد میکروبی در مواد تسمه نقاله می تواند به کاهش تعداد میکروارگانیسم ها در تسمه نوار نقالهها در دماهای پایین هنگام باقی مانده مواد غذایی و خشک شدن تسمه ها به سرعت کمک کند.

تسمه نوار نقاله

TEL : 09125000898
Fax : 021-33116613
Email: info [at] beltcity.ir
Web: www.beltcity.ir

© Copy right 2024 | Belt City Corporation | طراحی و سئو سایت صنعتی توسط نانوتجارت